Hvordan får jeg bedst svar på mit spørgsmål?

Ring eller skriv til mig, da spørgsmål og svar et meget individuelle.

Hvad kan jeg bestille af tryksager hos 3T Textil?

Du kan bestille næsten alle former for tryksager på tøj, til skilte og meget andet. Ring og jeg hjælper med at finde ud af hvordan det kan gøres bedst og til hvilken pris.

Hvordan bestiller jeg et tøjtryk hos 3T Textil

Jeg tager glædeligt imod jer hos os, hvor i har mulighed for at afprøve det tøj der skal laves tryk på eller det materiale som skal skiltes for eksempel. Du er også meget velkommen til at udfylde bestillingsformularen på hjemmesiden her. Jeg sidder også klar på både telefonisk og rådgivning på email.

Kan jeg designe mit tryk, inden jeg sender det til 3T?

Du er meget velkommen til at sende både billeder, skitser eller lignende, såvel som færdig designede filer. Jeg er klar til at hjælpe med at gøre designet klar til tryk.

Hvor lang tid går der før min tryk opgave er klar hos 3T?

Jeg gør mit bedste for at trykke opgaven til den rette tid, det rette sted og i bedste kvalitet. Du kan regne med kvaliteten og du kan også regne med leveringstiden.

Hvor kan jeg finde eksempler på hvad der er lavet?

Du kan se inde på vores Facebook side her hvor vi har eksempler på både broderi og tryk på tøj, til inspiration og mere. Ring endelig og spørg så kan jeg ekspert vejlede dig eller jer til det bedste tryk og andet.